PRAVILA FORUMA

Locked
User avatar
britva
DE
Posts: 98
Joined: 17 Nov 2008, 00:00
Location: Zagreb - Osijek

PRAVILA FORUMA

Post by britva » 25 Nov 2008, 07:35

Dobrodošli!

Evo na brzaka, bez puno okolišanja - pravila:

1. Forum je namijenjen isključivo raspravama na temu klasičnog mokrog brijanja sa britvom, britvicom te shavettom, a prije ere Mach-nešto.

2. Jezik foruma je hrvatski.

3. Zabranjeno je vrijeđanje po bilo kojoj osnovi na forumu.

4. Postavljanje off-topic tema dozvoljeno je samo u za to predviđenoj kategoriji.

5. Oglasi dozvoljeni samo u za to predviđenoj kategoriji. Također vidjeti pravilo 11.

7. Novi članovi moraju napisati barem jedan upis u roku tri dana od registriranja. Najbolje u "Predstavite se", u suprotnom slijedi isključivanje "ban" s foruma.

8. U slučaju offtopica, upozoravamo člana, ako nastavlja zaključavamo temu i/ili selimo u odgovarajuću sekciju.

9. "Vendors corner" - zamišljen da bi članovima foruma olakšao korespodenciju za prodavačima.

10. Administrator i moderatori zadržavaju pravo mijenjanja vaših upisa kada to smatraju potrebnim.

11. Mali oglasi- uvjet za prodaju je minimum 30 smislenih postova i članstvo od najmanje 30 dana. Molimo da kupci budu ozbiljni te plate u roku 5 radnih dana, a prodavači neka budu fer i šalju u roku 3 dana od dana primitka uplate. Proučite prodavatelja prije nego krenete slati novce- mi nismo odgovorni za postupke drugih ljudi! Prodavači, šaljite samo nakon što ste primili uplatu!
Mali oglasi su zamišljeni kao mjesto gdje članovi povremeno mogu prodavati isključivo svoju opremu koje im više ne treba i koja im je višak, a ne kao mjesto za komercijalnu i učestalu prodaju istih artikala.

12. Članke i slike je zabranjeno objavljivati bez dopuštenja na drugim sajtovima, osim ako već prije nisu negdje objavljeni. Zabranjeno je stavljanje slika vatrenog oružja.

11. Pročitati "Upozorenje!"- viewtopic.php?t=13

13. Sve žalbe i prijedloge uputite moderatoru ili administratoru.

14. Zadnje ali ne i najmanje bitno- koristite search. Ako ste novi, velika je vjerojatnost da je sve već odgovoreno.

15. SVE vezano uz račune i kupovanje online ili offline je isključivo i samo samo stvar pojedinca koji kupuje i/ili prodaje robu i/ili usluge. Forum "Brijacnica" ograđuje se od bilo kakvih stvari vezanih uz kupovinu i/ili prodaju. Zabranjuje se pisanje/iznošenje bilo čega vezanog uz tzv. "fake" račune, a forum "Brijacnica" ograđuje se, također, od bilo čega vezanog uz navedeno.Na forumu se potiče i priznaje isključivo i samo zakonsko poslovanje i zakonski odnosi. Svi postovi koji nisu u skladu sa navedenim biti će izbrisani po uočenju, forumaš koji je napisao takav post biti će upozoren, a po ponavljanju prijestupa isti će biti trajno baniran sa foruma.
Locked

Return to “Pravila našeg foruma - VAŽNO - OBAVEZNO PROČITATI!”