OBAVEZNO PROČITATI - kopije brijača i slične gluposti!

Locked
User avatar
Forum Administrator
Site Admin
Posts: 11
Joined: 13 Feb 2011, 18:13

OBAVEZNO PROČITATI - kopije brijača i slične gluposti!

Post by Forum Administrator » 05 Oct 2017, 09:37

Poštovani forumaši,
Vidim kako se na Tapatalk Chatu koji je vezan za naš forum počinju odvijati neke stvari koje mi se NIKAKO ne sviđaju!
Nekolicina forumaša, naime, misli skenirati određene patentirane i zaštićene DE brijače poznatih tvrtki koje se bave proizvodnjom i distribucijom istih te napraviti probnu seriju koja bi se onda velikodušno "donirala" na ovom forumu. Nakon skupljanja inicijalnih informacija, planiralo se krenuti sa "poštenom proizvodnjom" i zarađivanjem novaca.
Ovako ćemo mi gospodo, ovdje i sada: skeniranje i proizvodnja patentiranih proizvoda jest "povreda" intelektualnog vlasništva - nisam siguran kako mogu biti finiji i obzirniji u svom izričaju.
Ovaj forum i ja kao njegov vlasnik JAVNO SE OGRAĐUJU od takvog djelovanja. Ovaj forum i ja kao njegov vlasnik osuđuju takvo djelovanje. Ovaj forum i ja kao njegov vlasnik niti na koji način nisu bili povezani sa takvim djelovanjem, nisu trenutno povezani sa takvim djelovanjem, niti će ikada, na bilo koji način, biti povezani sa takvim djelovanjem.
Nadalje, BILO KAKAV POST koji će biti povezan sa navedenim djelovanjem biti će screen-shotan zajedno sa IP adresom onoga tko ga je postao, a nakon toga i obrisan sa foruma. Forumaš koji je to postao biti će trajno baniran sa ovog foruma. Informacije skupljene poradi eventualnog daljnjeg inzistiranja na ovome biti će, kao povreda intelektualnog vlasništva, bez zadrške proslijeđene dalje.
Je li vam to, gospodo, dovoljno jasno?
Glede Tapatalk Chata - napravljen je screen shot svih poruka vezanih uz navedeno i iste su POBRISANE! Svako daljnje inzistiranje na ovome, a preko navedene Chat grupe, biti će popraćeno istim mjerama kao one koje su navedene u dijelu koji se tiče foruma sa tom razlikom što će se ovdje osoba banirati i sa chata.
Nadam se, gospodo, kako sam bio poprilično jasan - i po sadržaju i po tonu.
Ovo NIJE otvoreno za bilo kakvu debatu!

Vlasnik foruma i Forum Administrator
Carpe diem!
Locked

Return to “Pravila našeg foruma - VAŽNO - OBAVEZNO PROČITATI!”