Donacije i osobna prikupljanja novčanih sredstava!

Locked
User avatar
Adept
Steven Hawking brijanja
Posts: 6439
Joined: 04 Nov 2010, 00:00
Location: Pula

Donacije i osobna prikupljanja novčanih sredstava!

Post by Adept » 30 Jan 2018, 17:23

Poštovani forumaši,
Primjetio sam kako se, na moju veliku žalost (a ako hoćete i razočarenje) ovaj forum koristi za promidžbu osobnih interesa i za skupljanje novaca koji bi bili usmjereni ka zadovoljavanju nekih osobnih želja i/ili prohtjeva.
To je nedopustivo!
Pa makar bilo vezano uz ovaj naš hobi!
Ovo je neprofitabilan forum - PO SVEMU, i ovo je drugi put kako moram reagirati po pitanjima nekakvih "osobnih poslovnih poduhvata". Nadam se kako to više neću morati činiti.
Bilo kakvi zahtjevi za DONIRANJEM NOVACA za osobne ideje i idejice neće proći. Čim se novci pojave u igri, cijela se stvar DRASTIČNO MIJENJA, po svemu, i ja to sigurno neću dopustiti niti tolerirati.
Drugo je transparentno skupljanje novaca za neku dobru i humanitarnu stvar - ukoliko ide kroz nezavisne i objektivne kanale nevezane za naš forum, ali traženje novaca (pa makar i jedne jedine lipe - stvar principa!!!) za neke osobne "poduhvate" nije nešto na što gledam ne znam kako benevolentno.
I sve to bez ikakvog srama, bez ikakvog pitanja, bez da se igdje u cijeloj toj igri spomene ovaj forum iz kojega je sve i proizašlo, a koji bi (stavljanjem takvog zahtjeva u svoj potpis) trebao služiti kao nekakva "baza" za ta i takva "dobrovoljna prikupljanja".
Stvarno se nadam kako više neću morati reagirati po ovakvim stvarima!
Lijepi pozdrav,
Adept
Locked

Return to “Pravila našeg foruma - VAŽNO - OBAVEZNO PROČITATI!”