Page 1 of 1

...ako nije bitno ovdje i sada, neće biti ni kasnije...

Posted: 04 May 2015, 08:17
by Munđo
Odlučio sam ne čekati trenutak da se poklope mjesec i zvijezde i prvo brijanje britvom obaviti sinoć a ne kada uselim u novi dom. Usred strke koja traje tjednima rekao sam dosta je i odvojio pola sata za novu vještinu.
Nakon tuša još umivanje vrućom vodom, jako dobro punjeenje četke i onda sapunjanje lica. Radio sam 1 wtg prolaz i još par popravaka naknadnih na pregibu brada - vrat. Brijanje je bilo ugodno , prošlo je bez i jedne posjekotine a samu kvalitetu brijanja bi usporedio sa jednim kvalitetnim wtg prolazom De brijača sa novom lamicom. Nakon nanošenja As peklo je puno manje nego inače nakon de brijanja. A kako mi dlake na vratu rastu u svim smjerovima i vrtložnim položajima čak neke djelove sam odmah atg radio.
Zadovoljan sam poprilično a sve skupa je trajalo oko pola sata.
Želim još jednom zahvaliti Praskatonu na oštrenju Dorco britve i odvojenom vremenu za primanje i slanje tisak pošiljke.
Odsada će jednom tjedno ritual brijanja biti posvećen samo britvi. :jazavac: :shaving3: :pamet:

Re: ...ako nije bitno ovdje i sada, neće biti ni kasnije...

Posted: 04 May 2015, 16:40
by Adept
Bravo Munđo i doro nam došao u manjinski klub ljudi koji su posegnuli i za tim alatom :thumbs:

Re: ...ako nije bitno ovdje i sada, neće biti ni kasnije...

Posted: 19 May 2015, 13:12
by meeran
Bravo Munđo, iako se ja svega par mjeseci brijem britvom, razlike su nemjerljive. Kako vrijeme bude odmicalo i tvoje iskustvo raslo brijanje će ti biti sve bolje, brže i lakše. Uživaj!!!

P.S. britva totalno razvija ovisnost, mislim da nije znanstveno potvrđena ali istina je, ja sada kupujem novu.... :amen: