Kad ste na pjeni, mene je zna bas danas pitala zasto ne kupimo pjenu. Jer kao ljeto je i zeli se cesce brijat, a ne bi ona radila ojenu iz sapuna svaki dan. Jel to razlog za rastavu ili sto?
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
I opet se moram slozit s tobom... Al svejedno ti iznimno postujem tastaPraskaton wrote:Adept, vrati inkvizitora na forum! Ovo je nekad bio pošten forum, a sada sve otišlo u kvarc. Ovaj se brije pjenom, Cyber bi lupao s penisom, Hadžija bi da ga lupaju penisom....
Predlažem da se svi koji ne koriste britvu i Tabac baniraju. Eventualno, umjesto britve može DE uz liječničko uvjerenje....
Ja kupio, probao i momentalno proslijedio ćaći. On sve živo troši.Rasiergel wrote:Odvratno govno koje treba zabranit.
Najgore od svega je što miris traje, a tipa kod prorasa djubre ishlapi za sat vremena
Treba imati i muda(vala i mase barem 100kg- čisto zbog kategorije) pa nalupat mene bilo čim.Praskaton wrote:.., Hadžija bi da ga lupaju penisom....
....
Nemoj kupovati Axe al kupi ženi pjenu Proraso zeleni(ljeto je).pimple8 wrote:Hvala na infu za axe, bas san ga neki dan htio uzet, jer ima soldinih mirisa. Sad necu
Kad ste na pjeni, mene je zna bas danas pitala zasto ne kupimo pjenu. Jer kao ljeto je i zeli se cesce brijat, a ne bi ona radila ojenu iz sapuna svaki dan. Jel to razlog za rastavu ili sto?
Rekao bih da žena ima lošu četku kad joj se neda, šala. Kupio joj braun, opet mala šala.pimple8 wrote:Hvala na infu za axe, bas san ga neki dan htio uzet, jer ima soldinih mirisa. Sad necu
I ima neku noname svinju veceg promjera cvora. Dao sam joj to samo da trosi sto vise sapuna. Mozda da joj nabavim nesto bolje.Rasiergel wrote: Rekao bih da žena ima lošu četku kad joj se neda, šala. Kupio joj braun, opet mala šala.
Camino... Možemo se dogovoriti. I ja bi.Praskaton wrote:Hadžija, stvarno si mijenjao ime?
Mene Palestina ne privlači previše, ali na Camino bi jednom volio poći....
Jesam. 2008.Praskaton wrote:Hadžija, stvarno si mijenjao ime?
Mene Palestina ne privlači previše, ali na Camino bi jednom volio poći....