Personna lab blue
PAA Green Ray
Noble Otter Noir et Vanille
Clubman Musk
Lagano i umirujuće.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Dojmovi o sapunu? Jesi ga kupio direktno od CBLa ili ima negdje s jeftinijim shipingom?davor25 wrote: CBL Black Rose Oud
Nakon jednog brijanja mogu samo reći prosječan sapun. Ništa više.
Pa da, za 32 USD total bi i ja uzeo, ali za 36 postarine za 1 sapun, no way.davor25 wrote: ↑10 Feb 2019, 12:30Nakon jednog brijanja mogu samo reći prosječan sapun. Ništa više.
Direktno sa CBL-a. Nije bilo opcije slanja u RH, ali kontaktirao sam vlasnika i rekao je da će provjeriti cijenu poštarine te poslati ako mi odgovara. Tako da sam za 32.50$ dobio ovaj sapun i gratis Rosa Bourbonia (2oz), zajedno sa poštarinom (sa tracking brojem).
A sad vidim da ima opcija slanja u RH, ali poštarina je 35.65$...
Mrak fotkaBenjamin Barker wrote:10.02.
Prep: Lahor Mystery Night sapun+dobro pranje lica sa toplom vodom+Plodine Beautiful Day univerzalna krema almond
Brijač: Rotbart Mond Extra
Lamica: Lord SS-5#
Četka: Omega No. 48 pro. boar
Sapun/krema za brijanje: Vitos Extra Super Coco SS
AS: 212 Edc
Krema: Biobaza men cream
Rezultat: DFS!
Kao i obično, 2 pass shave sa popravkama....
Rekao bih srednje dobar, za sada.pimple8 wrote: ↑10 Feb 2019, 13:21Pa da, za 32 USD total bi i ja uzeo, ali za 36 postarine za 1 sapun, no way.davor25 wrote: ↑10 Feb 2019, 12:30Nakon jednog brijanja mogu samo reći prosječan sapun. Ništa više.
Direktno sa CBL-a. Nije bilo opcije slanja u RH, ali kontaktirao sam vlasnika i rekao je da će provjeriti cijenu poštarine te poslati ako mi odgovara. Tako da sam za 32.50$ dobio ovaj sapun i gratis Rosa Bourbonia (2oz), zajedno sa poštarinom (sa tracking brojem).
A sad vidim da ima opcija slanja u RH, ali poštarina je 35.65$...
Inace me zanimalo jer sam vidio da imaju Barbershop (YSL Rive Gauche tip koji najvbise volim) i Club sapun kojeg rade navodno sa pravim Clubman aftershaveom.
Kad kazes proscjecan mislis srednje dobar ili dobar kao i u prosjeku vecina artisana![]()
Grčki, frajerj prodaje preko ETSY-a. Vrlo dobar sapun odličnog post shavea. Miris je onako nenapadan citrusni, meni iznimno lijep i ugodan. Možda će jedan sličan uskoro u prodaju tu kod nas na forumu...