Proraso Aloe & Vitamin E SC

Post Reply
Slice
mr. sc. brijanja
Posts: 3501
Joined: 06 Aug 2011, 16:19

Proraso Aloe & Vitamin E SC

Post by Slice » 29 Dec 2012, 13:42

Image

Prije svega, zahvaljujem Ancreu što mi je omogućio da probam kremu za brijanje Proraso Aloe & Vitamin E. Hvala ti brate, krema je na sigurnom! Kod ove me nove Prorasove kreme prije svega interesirao miris. Na početku mi se svidio, ali sam se nakon što sam odradio testnu pjenu, a nedugo nakon i brijanje, razočarao. Naime, po mom je mišljenu, miris ove Prorasove kreme prilično odbojan i osobno ne mogu upotrebljavati ovu kremu upravo i možda i jedino zbog tog čimbenika. Krema je inače kvalitetna i pruža odličnu zaštitu te sprečava dodatno isušivanje kože. No, miris je čini posebnom, tako da je potrebno biti pažljiv. Nadao sam se da će Proraso napraviti bolju kremu od već one uobičajene i svima dobro znane od eukaliptusa i mentola, ali mislim da to nije slučaj. Tekstura je gušća negoli ona kod kreme od eukaliptusa i mentola, no to dodatno ne pridonosi zaštiti prilikom brijanja ili manjem isušivanju.

Smatram da je nova Prorasova krema kvalitetna, ali kao i mnoge kreme, jednostavno je uništena parfemom. Naravno, riječ je o subjektivnom dojmu, ali ne vjerujem kako će nekome miris ove kreme baš jako odgovarati te će biti spreman brijati se njom svakodnevno. Iako nisam probao novu kremu od sandalovine, prema iskustvu koje imam uporabom one od eukaliptusa i mentola te sada i ove od aloe i vitamina E, smatram da bi onima koji se dvoume između nove kreme od sandalovine i aloe, možda bilo bolje da se odluče za sandalovinu.

*Upravo sam vidio da Italian Barber ima i novi Prorasov sapun od sandalovine--a baš sam nedavno razmišljao kako bi bilo super da naprave još jedan sapun. Detalje je moguće vidjeti na web stranici Italian Barbera.

Italian Barber. Proraso Sandalwood with Shea Butter Shaving Soap Tub. http://www.italianbarber.com/proraso-sa ... g-soap-tub (pristupljeno 29. prosinca 2012.).
User avatar
Ancre
Kamisori
Posts: 881
Joined: 14 Oct 2012, 14:41
Location: Vrbovec

Re: Proraso Aloe & Vitamin E SC

Post by Ancre » 29 Dec 2012, 13:53

Eto, moj dojam o ovoj kremi je identičan tvojem. I mene smeta taj miris. Ne njegova snaga nego.....hm, zapravo mi je teško odrediti u čemu je problem. :?
User avatar
Beco
Kamisori
Posts: 909
Joined: 14 May 2010, 00:00
Location: Istra

Re: Proraso Aloe & Vitamin E SC

Post by Beco » 19 Jun 2014, 13:57

Meni je miris te kreme odličan.
Blag i baca na neki antiseptik,kao što mirišu stomatološke ordinacije.

Vrlo se slabo osjeća likoricija, sve u svemu zadovoljan sam sa mirisom i performansama
Post Reply

Return to “Kreme za brijanje”