Naime, nakon Wilkinson kreme, koja će po svemu sudeći biti prva krema koju ću uspjeti potrošit, Palmira se pokazala kao izuzetno loša krema.
Kako bih bio što objektivniji odlučio sam joj dati šansu par dana za redom i ponio sam samo nju na put, ali nažalost jučer sam bio u Mulleru i kupio još jednu Wilkinson kremu (em zato jer ću onu prvu potrošiti za nekih mjesec dana, em zato jer u Mulleru košta 7,50 kn za razliku od Mercatora u Rijeci gdje joj je cijena 17,00 kn

E, sad što je to što kod Palmire valja i ne valja? Krenimo od mirisa za koji mogu kazati da je u biti jedina svijetla točka ove kreme, jer je izuzetno diskretan i ugodan nosu za razliku od mirisa Palmira sapuna koji meni ne paše (negdje sam već spomenuo da mi miriše na nekadašnje Karbofix ljepilo u posudici).
Što se tiče pjene koja se iz kreme dobije mogu kazati da pjene ima dovoljno za 2-3 pa možda ćak i 4 prolaza, ali ta pjena nema kvalitetu u vidu da podmazuje kožu i omogući fino klizanje žileta, a o britvi da i ne govorim. Prvi put kad sam koristio Palmira kremu imao sam osjećaj da se brijem malo bolje naoštrenom pilom, a ne britvom. Nakon tog brijanja sam mislio kako bi britvu trebalo malo proći na kamenu, ali sam odlučio to ne učiniti već joj dati šansu drugi dan s drugom kremom i brijanje je bilo odlično što znači da je problem bio u Palmiri, a ne u oštrini britve.
Kako sam već par dana na putu i nisam ponio britvu već samo HD i Bolzano mislio sam da će krema biti nešto bolja za ovakav "set-up", no nažalost opet moram kazati kako se ni ovdje krema nije iskazala. Ponovno isti osjećaj "čupanja", a ne rezanje dlaka, tako da je moj jedini zaključak kako kremi fali ono nešto kako bi kvalitetno podmazala kožu i omekšala dlake te brijanje učinila ugodnim.
Kad bih morao dati ocjenu od 1-10 dao bih joj 3, a ne 1 i to iz dva razloga. Prvi je miris za koji sam već rekao kako je ipak jednajako svijetla točka ove kreme, a drugi je taj jer je ipak za jednu stepenicu bolja od Ralon kreme.