Pinaud Clubman Shave Oil

Post Reply
User avatar
Adept
Steven Hawking brijanja
Posts: 6458
Joined: 04 Nov 2010, 00:00
Location: Pula

Pinaud Clubman Shave Oil

Post by Adept » 26 Sep 2018, 13:04

Ovo mi je prvo pre-shave oil koje sam koristio tako da baš i nemam neku referencu. Ono što se meni osobno čini jest kako ovo ulje jako dobro odrađuje svoju zadaću - u svakom pogledu (a moram napomenuti kako sam stvarno bio skeptičan prije kupnje).
Ja kožu prvo dobro namočim toplom vodom (čim toplijom) i onda utrljam 4-5 kapljica ulja u tako, toplom vodom, opuštenu kožu (tih 4-5 kapljica se dobije kada stisne ta guma na kraju kapaljke - to je kao neka "mjera", toliko izađe van). Ulje dobro utrljam i kožu lica i vrata.
Miris ovog ulja mi je jednostavno fenomenalan - uz onu nezaobilaznu "AS Pinaud Clubman" aromu koja mi toliko paše, ovdje se jako dobro osjete i nove citrusno/minty note koje na toploj i pripremljenoj koži mirišu, meni barem, izvrsno :headband:
Mislim kako je bitno spomenuti kako ulje na koži ne smeta kod face-latheringa i dobijena pjena mi se ne razlikuj od one koju dobijem kada ne koristim ovo ulje. Ispiranje je vrlo lagano i jednostavno i ja na koži NISAM primjetio nikakve masne rezidue nakon korištenja ovog ulja - pače, koža mi odaje smiren, rehidriran i nahranjen osjećaj.
Sve u svemu - drago mi je da sam si uzeo ovo ulje i siguran sam kako ću ga još dugo s veseljem koristiti :jazavac:

Image

Image

Image
Post Reply

Return to “Kozmetika-ostalo”