Palo prvo brijanje sa Ever Ready

Post Reply
User avatar
naftas
Student brijanja
Posts: 1729
Joined: 31 May 2013, 11:43

Palo prvo brijanje sa Ever Ready

Post by naftas » 31 Jul 2013, 16:49

Evo, konačno mi je stigao Ever Ready u jako dobrom stanju i lamice pa sam pohrlio isprobati. Ovo je stvarno ubojica brade. Pod njim dlake jednostavno nestaju.

Lamica je tvrda i poprilično neugodna. Prvo sam mislio da je problem u pritisku, ali izgleda da je stvar obrnuta. Kako se brijem sa Merkurom 38C čija težina sve odrađuje, ovaj brijač traži izvjesni pritisak i to me poprilično nervira. Osim toga, očito je da lice treba izvjesno vrijeme privikavanja kao i što je trebalo u početku sa DE.

Zvuk je ludnica. Jako glasno šuška što daje dobru orjentaciju.

Za bradu je bolji od Shick Injectora, ali za područje brkova nije. Tu treba biti jako pažljiv, jer je Ever Ready dosta agresivan.

Lather catcher dio izvrsno odrađuje posao pa brijač traži osjetno manje ispiranja.

Ali ipak nije to to. Nema meni do mog Barber Polea. Ne mogu točno objasniti zašto mi taj brijač toliko odgovara, ali od prve smo kliknuli i svako brijanje s njim je užitak.

Sve u svemu, supruga će biti sretna jer će dobiti još jedan izvrstan brijač uz Injectora. Inače, bila je skeptična oko prve uporabe Injectora, međutim nakon prvog poteza me pitala koliko lamica imam, jer je momentalno lansirala odjeb prema cartridge brijačima. Mislim da će joj ovaj biti još bolji.
You were critically hit for no damage. The bruise looks nice and scars will make a nice party talk!
Post Reply

Return to “SE Brijači”