Sent from my Y7 using Tapatalk
Ah, Feather....Praskaton wrote: ↑02 Feb 2021, 08:08 Dobro je s vremena na vrijeme podijeliti neko svoje iskustvo i vidjeti kako to funkcionira kod drugih. Meni se recimo svidio tvoj dojam o Bolzano britvicama. I sam sam davnih dana došao do vrlo sličnog zaključka. Na prvu, te britvice djeluju jako grubo, ali s vremenom ih ljudi zavole. Meni su bile omiljene britvice dok sam se brijao sa DE brijačem. Neki drugi su tada komentirali da se slažu da su Bolzano na prvu užasne britvice, a da su nakon nekog vremena još i gore....![]()
Zanimljivo mi je kako se u posljednje vrijeme sve manje spominju Feather britvice koje su nekad bile mjerilo oštrine.
Oduvijek sam imao problem sa autoritetimaDomsy wrote:Neka, neka, reci ti Viktore sve, nek se čuje glas naroda a ne samo ovih forumskih velemoćnika tipa Praske...![]()
Što se tiče Feathera, ja cijelu tu situaciju gledam iz druge perspektive, mislim da se o njemu manje piše ne radi lamica drugih proizvođača, nego
drugih proizvoda za brijanje. Meni izgleda da su lamice generalno ispale iz fokusa kod većine a primat preuzeli razni artisani kojih prije nije bilo
ni blizu toliko, a sada doživljavaju svojevrsni boom, poglavito artisan sapuni.
Pored njih je sve više - manje potisnuto, pogotovo lamice a samim time i Feather.