Proraso četka
- MRKI
- Student brijanja
Re: Proraso četka
Ti si prvi! 

I refuse to join any club that would have me as a member.
Groucho Marx
Groucho Marx
- MRKI
- Student brijanja

Četka je nakon 3mj. na vrhuncu. Svi su vrhovi raspucali i na licu je iznimno nježna uz sjajan backbone za one koji vole masažu lice dok nanose pjenu. Kreme ili sapuni svejedno. Kad ulovite ruku četka je "lather machine".
Groucho Marx
Groucho Marx
- Adept
- Steven Hawking brijanja
Četkica izgleda mrak i siguran sam da to čudo producira na tone pjene - za tu cijenu, to izgleda kao pun pogodak 

- MRKI
- Student brijanja
Ja prezadovoljan. 

Groucho Marx
Groucho Marx
- Adept
- Steven Hawking brijanja
a što je najvažnije od svegaMRKI wrote:Ja prezadovoljan.

-
- Početnik
Evo kupio i ja proraso odnosno omega profesional četku. Tek je u razradi ali prvi dojam mi je fantastičan. Pjeni kao blesava. Dobro leži u ruci. Malo još bocka na licu ali nakon samo par dana to je normalno za veprovinu. Inače, uz nju sam uzeo i ovaj proraso sapun i astra žilete u friz.hr besplatna dostava u Splitu. Cijena izuzetno povoljna.
Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk

- Kalmageddon
- DE
Da li je ta Proraso četka zapravo Omega četka, samo rebrendirana?
Javi dojmove o crvenom sapunu, meni nikako nije sjeo, performanse kako tako ali miris, fuj xD, jedino bijeli proraso fino miriše
Javi dojmove o crvenom sapunu, meni nikako nije sjeo, performanse kako tako ali miris, fuj xD, jedino bijeli proraso fino miriše

-
- Početnik
Evo uslika sam je od ispod..piše da je omega a kupio sam je u proraso ambalazi kao 48 profesional. Imam dobru sintetičku četku ali mislim da će mi ova prirasti srcu.Što se tiće sapuna meni je odličan po performansama. Koristim još i tabak koji ima intenzivniji miris, ovaj ima laganu notu sandalovine i žena mi voli oba mirisa pa onda i meni paše,pogotovo sad kad dolaze hladniji dana. Osvježavajući mirisi poput zelenog prorasa ili speicka su za vruće dane.

- Ragnar123
- Kamisori
Dragovode wrote: ↑22 Oct 2018, 18:34Evo uslika sam je od ispod..piše da je omega a kupio sam je u proraso ambalazi kao 48 profesional. Imam dobru sintetičku četku ali mislim da će mi ova prirasti srcu.Što se tiće sapuna meni je odličan po performansama. Koristim još i tabak koji ima intenzivniji miris, ovaj ima laganu notu sandalovine i žena mi voli oba mirisa pa onda i meni paše,pogotovo sad kad dolaze hladniji dana. Osvježavajući mirisi poput zelenog prorasa ili speicka su za vruće dane.
Uživaj kolega dobra četka

Stay sharp my friend