Slice wrote:Ma mislim da si shvatio, ali ne bih htio da nastane buka u komunikacijskom kanalu. Nisam otvorio još jednu od onih dosadnih i uobičajenih tema u stilu--"Jesu li vam bolji sapuni ili kreme?"--jer je to stvar osobnog izbora. Zanima me jeste li primijetili da vam je osjećaj drugačiji kad se brijete kremom, a drugačiji kad se brijete sapunom ili to niste primijetili i ne osjetite neku razliku?
Ja se nekako osjećam svježije nakon brijanja sapunom, za razliku od kreme, i to jedino na taj način mogu opisati. Ne radi se o tome da smatram da su sapuni bolji od krema et vice versa, nego o tome da mi je bolji osjećaj koji mi ostavlja sapun. S time da ima svakakvih sapuna i krema se slažem s tobom, no to je po sebi razumljivo.
Ima nesto u tome...Krema za brijanje je u biti takoder sapun, kojem se dodaju jos neki raznorazni dodaci kao npr masnoca kako bi bila meka i "kremasta"

...ja sam primjetila da mi koza nakon brijanja sapunom (tabac) obavezno zahtjeva neku vrstu masnoce, bilo to u obliku neke kreme ili u obliku ulja...dok nakon brijanja kremom, skoro pa i nista ne moram stavljati...
A sto se tice osjecaja cistoce, to je normalna stvar...na kraju krajeva sapun sluzi ciscenju koze.
Ja recimo zadnjih par mjeseci koristim samo sapun (speick) za tusiranje...Nakon tusiranja sapunom osjecam se stvarno cisce i svjezije nego nakon tusiranja obicnim shower gelovima itd...Jer sapun na kozi ne ostavlja nikakve tragove, sto mi se jako svida.
I´d lather be shaving...