WTG + XTG + ATG = BBS

Dobra fotka i dobar setupzigi wrote:
U zadnje vrijeme sve se mijenja samo su Tabac i Biobaza konstantadavor_vfr wrote:Dobra fotka i dobar setup
Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duziender2811 wrote:@zigi
Kakav je to strop? Jeli čemu?
I moja žena ...zigi wrote: Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duzi
Praskaton wrote:I moja žena ...zigi wrote: Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duzi
Moja je skromna, veseli se malim stvarimaPraskaton wrote:I moja žena ...zigi wrote: Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duzi
Praskaton wrote:I moja žena ...zigi wrote: Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duzi
Ma ne kužim što vam je smiješno. Neki dan je stropala britvu i rekla kako bi bilo dobro da je ovaj strop malo duži. Rekla je i da širina nije problem jer ukoliko je strop preširok da se onda zna uvrtati, ali da bi bilo bolje da je 10-ak cm duži jer da britvom dolazi skroz do ruke.... Ja sam joj rekao da samo hoću da mi britva svaki put bude nastropana i da me ne zajebava sa tehnikalijama.... I dalje ne vidim što je tu smiješno.Adept wrote:Praskaton wrote:I moja žena ...zigi wrote: Strop je "Biber", 4,5x40, dobar,ali naravno ja bi siri i duzi![]()
Adept wrote:Ček, ček...
Tebi gospođa stropa britvu ?!?
Pa neću si ju valjda sam stropati?????? Mislio sam ju naučiti i da me brije britvom, ali nakon onog nesporazuma sa onom kolegicom (zatekla me prilikom rekonstrukcije jednog spolnog delikta, pa je krivo shvatilaAdept wrote:Ček, ček...
Tebi gospođa stropa britvu ?!?