Nova posvuduša /Putujući brijač "Superior cuts DE"

Post Reply
User avatar
Getriba94
Kamisori
Posts: 776
Joined: 26 Apr 2017, 01:42
Location: Zagreb

Nova posvuduša /Putujući brijač "Superior cuts DE"

Post by Getriba94 »

Poštovani forumaši!

Želio bih da Vas što više ima priliku probati 3D printani brijač koji sam dizajnirao pa polako pripremam putujuću kutiju na istu foru koju smo već imali. Dobio sam u međuvremenu 10ak povratnih informacija od ljudi iz brijačkih krugova koji su ga isprobali i svi su više nego zadovoljni pa bi bila šteta da ne probate kad imate priliku. :cheers2

Jedini uvijet je da u razumnom roku proslijedite(Pošaljete) kutiju idućem članu koji se iza Vas prijavio. (ukoliko Vas je više forumaša u istom mjestu možete se dogovoriti da isprobate prije nego ju pošaljete u drugi grad kolegi iza Vas).

Uz brijač šaljem i ostalu opremu koju si slobodno isprobajte, pretočite, ili ostavite ono što Vam se svidi. (nazad ne primam ništa :mrgreen: )
Ukoliko ste voljni slobodno možete dodati svoju opremu u kutiju kako bi forumaši iza Vas mogli isprobati :thumbs:

Ovoga puta na raspolaganju imamo HP paketomate, donesete kutiju do paketomata, upišete adresu paketomata ili poštanskog ureda kolege kojem šaljete i to je to, jednostavnije ne može, čekanja nema :) U videu imate i tutorial.
https://www.posta.hr/slanje-paketa-pute ... omata/9421

Molim Vas prijavite se u komentarima na način da napišete koji ste redni broj (krećemo od 1. pa nadalje ovisno koliko se forumaša prije Vas prijavilo) radi lakšeg pracenja redosljeda.

Pošto sam ja u Zagrebu javite se ako netko želi preuzeti paket osobno, a ako nece biti kandidata u Zagrebu šaljemo redom dalje van :thumbs:

Jako bi cijenio da mi nakon probe povratno javite kako Vam se brijač svidio! :cheers2 (za kupnju kako sam već u temi naveo cijena brijača će biti 20e +pt)

Image

Živjeli!
Bruno
User avatar
Getriba94
Kamisori
Posts: 776
Joined: 26 Apr 2017, 01:42
Location: Zagreb

Re: Nova posvuduša /Putujući brijač "Superior cuts DE"

Post by Getriba94 »

Nema odaziva.

Nista, ide sve nasem Zeljcu pa makar ocekujte recenziju

Zivjeli

Sent from my motorola razr 40 using Tapatalk

Post Reply

Return to “Dajmo da briju - "Brijačnica" poklanja”