Šah
-
- DE
Re: Šah
Olly, igramo samo one kratke 10minutne partije tak da kogq izvucemo protiv njega igramo
Kaj se ploce tice, trebam i plocu i figure. Izbor je velik tak da jos nismo stigli izabrat, a necu kupovat bez prethodne analize i dogovora s malim
Kaj se ploce tice, trebam i plocu i figure. Izbor je velik tak da jos nismo stigli izabrat, a necu kupovat bez prethodne analize i dogovora s malim
- olly
- Student brijanja
Ja sam uvijek igrao 10-minutne partije, a sad, kad nemam više vremena, igram one spore, na 3 dana.
Ali nema problema, jednom za vikend ćemo se dogovoriti, pa odigramo partiju - dvije.
A figure i ploču svakako nabavi! Sin će to zapamtiti zauvijek.
Ja još imam šah, kojeg mi je kupio otac i na kojem me naučio igrati. Neprocijenjiv mi je. Fali mu jedan pijun, familijarni kolega mi je istokario drugoga, razlikuje se od ostalih, ali budući da mi je priča ostala jasno u uspomeni, to mu daje dodatnu draž.
Ukratko - ne okolišaj, nego nabavi sinu pravu stvar!
Ali nema problema, jednom za vikend ćemo se dogovoriti, pa odigramo partiju - dvije.
A figure i ploču svakako nabavi! Sin će to zapamtiti zauvijek.
Ja još imam šah, kojeg mi je kupio otac i na kojem me naučio igrati. Neprocijenjiv mi je. Fali mu jedan pijun, familijarni kolega mi je istokario drugoga, razlikuje se od ostalih, ali budući da mi je priča ostala jasno u uspomeni, to mu daje dodatnu draž.
Ukratko - ne okolišaj, nego nabavi sinu pravu stvar!
-
- DE
Ne znam dal netko ima klinca za turnir.
Bas sam jucer dobio raspis za turnir 9.4. U hotelu I kraj Zg arene.
http://www.crochess.com/?p
Turnir je za klince, skupine do 10 i do 15 godina.
Moj mali ima 11.5 i to je pusiona jer je među najmlađima u skupini do 15 godina pa su mu sanse slabe.
Bas cu pogledat dal ce bit kaj od kompleta za prodaju jer uglavnom na turnirima ima za kupit ploce i figure i knjige i slican sahovski folklor.
Ako ce netko ic, javite pa da se nadjemo tamo
Bas sam jucer dobio raspis za turnir 9.4. U hotelu I kraj Zg arene.
http://www.crochess.com/?p
Turnir je za klince, skupine do 10 i do 15 godina.
Moj mali ima 11.5 i to je pusiona jer je među najmlađima u skupini do 15 godina pa su mu sanse slabe.
Bas cu pogledat dal ce bit kaj od kompleta za prodaju jer uglavnom na turnirima ima za kupit ploce i figure i knjige i slican sahovski folklor.
Ako ce netko ic, javite pa da se nadjemo tamo
- olly
- Student brijanja
@Tomo, možda bi te zanimalo ...
Slightly Imperfect Russian Zagreb Chess Pieces in Ebonized Boxwood & Natural Boxwood - 4.1" King

Slightly Imperfect Russian Zagreb Chess Pieces in Ebonized Boxwood & Natural Boxwood - 4.1" King

- olly
- Student brijanja
Ove figure imaju nekoliko kozmetičkih greškica, zato im je cijena toliko spuštena.
Ali budući, da se radi o stvarno malim kozmetičkim greškicama, to ne bi smjelo nikome smetati:
Ali budući, da se radi o stvarno malim kozmetičkim greškicama, to ne bi smjelo nikome smetati:
- This chess set will be of high quality like any other of our chess sets, but it is imperfect/second quality in the sense that some chess pieces color is slightly different from other and they may or may not include minor blemishes.